Voor bedrijven/teams:

MAAK JOUW VISIE, DROMEN EN WENSEN VISUEEL.
En ontdek waar het vuur van jouw team van aangaat. In 4 uur tijd begeleidt Else Marie op een speelse manier jouw team naar zelfreflectie om zo Hart & Mind te verbinden. Elk teamlid maakt een eigen vision bord door middel van foto’s, teksten, beelden en materialen. Dit bord laat zien waar de prioriteiten liggen in het hier en nu. Door dit te delen met elkaar ontstaat er meer begrip, teamspirit en focus. 

Het creatieve proces maakt je los van je gedachten en worden dingen helderder en duidelijker. Else Marie coacht jullie door dit proces door onder andere prikkelende en verdiepende vragen te stellen.

Het team ontvangt een voorbereidende opdracht waarmee we in de workshop aan de slag gaan.

VOOR WIE:
Teams die op een creatieve, speelse en luchtige manier met persoonlijke ontwikkeling bezig willen zijn.

DUUR:
1 dagdeel 

Voor persoonlijke inschrijvingen:

MAAK JOUW VISIE, DROMEN EN WENSEN VISUEEL.
En ontdek waar jouw vuur van aan gaat! Op een speelse manier nodig ik je uit tot zelfreflectie om je hart & mind te verbinden. Zodat je je bewuster wordt van wat je wilt. 

Dit ga jij visueel maken in een vision bord door middel van foto’s, teksten, beelden en materialen. Het laat zien waar het voor jou om draait, op dit moment. Je neemt dit concreet mee en kan je thuis ophangen als ‘note to jezelf’. 

Door creatief bezig te zijn kom je los van je gedachten en worden dingen helderder en duidelijker. Ik zal je coachend door dit proces begeleiden. Door onder andere prikkelende en verdiepende vragen.

Dompel je 2,5 uur lang in je creatieve bubbel en laat het ontstaan (er ontstaat altijd iets!)

Je ontvangt een voorbereidende opdracht waarmee we in de workshop aan de slag gaan.

VOOR WIE:
Iedereen die op een creatieve, speelse en luchtige manier met persoonlijke ontwikkeling bezig wil zijn. 

DUUR: 
2,5 uur 

DATUM:
Volgt zo snel mogelijk!