JouwGutFeeling

Echt een dag voor jezelf!

Een cadeau voor je hart & mind. Je zult ontspannen, zakken in je lijf naar je gut feeling. Daar vanuit ga je creëren. En dan ontstaan de mooiste dingen. De dingen waar jij van droomt, wat jij wilt, waar jouw vuur van aan gaat.

Aan het einde van de dag heb je een vision bord die je mee mag nemen om thuis op te hangen, bijvoorbeeld aan de binnenkant van je kastdeur of in je slaapkamer als ‘note to jezelf’.

Heidi geeft een 2 uur durende sessie met yoga, adem & bio energetica (nadruk ligt op opladen en ontladen) waarin je heerlijk in het lichaam komt en kan ontspannen. 

Na de lunch maken we een vision bord waarbij jouw visie, dromen en wensen visueel worden. Else Marie coacht je daarbij op een luchtige en speelse manier. Het gaat vooral om wat zijn jouw kernwaarden. Als deze helder zijn, wordt je bewuster van wat je wilt, wat je drijfveren zijn en hoe en waarom jij je keuzes wel of niet maakt. 

Kortom een leerzame en ontspannende dag. Een beter cadeau kan je jezelf niet geven.

Zaterdag 17 december

10.00 – 12.00    Yoga, Adem & Bio energetica
12.00 – 13.30    Vegetarische lunch wordt verzorgd door Marie & Marie catering.
13.30 – 15.30    Hart & Mind Vision bord
15.30 – 16.00    Plenair delen en afsluiten

Kosten:
90 euro incl lunch, koffie, thee en materialen.
105 euro incl lunch, koffie, thee en materialen inclusief een Hart & Mind planner 2023 waar je het Vision bord in maakt. 
Vriendenkorting: Kom je samen dan zijn de kosten 150 euro (dit is excl de planner)

Locatie:
Isaac Hubertstraat 151
3034 CS Rotterdam

AANMELDEN:

Na aanmelding krijg je een betaalverzoek via mail.