Ik ben Else Marie

Creativiteit en persoonlijke ontwikkeling heeft altijd een centrale plek gehad in mijn leven. Van jongs af aan wist ik dat ik dingen wilde creëren, dingen wilde maken. Na mijn middelbare school ben ik naar de Vrije Hogeschool gegaan. Ik nam een tussenjaar om me persoonlijke en creatief te ontwikkelen. Daar is het zaadje geplant voor de rest van mijn leven.

Ik heb altijd een grote nieuwsgierigheid gehad naar diepere lagen in mijzelf, naar nieuwe dingen doen, ontdekken en ervaren. In mijn professionele leven kwam dit tot uitdrukking in mijn werk als Creative Designer. Ik heb de mooiste dingen mogen ontwikkelen, maken en bedenken. Daarnaast maakte ik prachtige reizen, ging op zelf onderzoek uit en probeerde nieuwe hobby’s. Mijn levensenergie stroomde volop en vrij.

Ik kreeg een relatie en nadat ik zwanger bleek, werd deze relatie al heel snel onhoudbaar. Vrijwel direct na de bevalling kwam ik er alleen voor te staan. Dat is enorm pittig geweest, en tegelijkertijd het mooiste wat ik heb mogen meemaken. Toen mijn dochter vier jaar werd en naar school ging, kreeg ik wat meer ruimte voor mezelf. Ik besloot mezelf een coachingsopleiding cadeau te geven. Niet met de intentie om aan de slag te gaan als coach, maar puur voor mezelf en om aan mezelf te werken.

Maar toen ik klaar was voelde ik aan alles in mij – dit is wat ik wil gaan doen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn eigen bedrijf begonnen. Door mijn coachingsopleiding heb ik geleerd om echte en diepgaande verbinding te maken met mezelf. En dat bleek het startpunt van veel nieuwe ervaringen en ontwikkelingen. Omdat ik verbinding kon maken met mezelf, kon ik me weer écht verbinden met de ander. Naast een masterclass coachen op Kernemoties volgde ik een Tantra Teacher training en assisteer ik bij verschillende trainingen en retreats. Binnen Werkplaats voor Geluk begeleid ik de Privé Workshop Tantra en geef ik cursussen in Rotterdam.