Hart & Mind verbinden

Soms lijkt het wel alsof Hart & Mind verschillende talen spreken en is de verbinding ver te zoeken. Hart zegt het ene en mind zegt iets anders. Als je dit nu leest en denkt: dat ken ik en die verbinding wil ik terug, dan kan ik je daarbij helpen. 

Mijn naam is Else Marie Bos en ik ben, naast art director, een gecertificeerde coach. 

Coaching
Als coach begeleid ik je met het verbinden van jouw Hart & Mind. Zodat je vanuit deze verbinding keuzes kunt maken en je leeft in plaats van geleefd te worden. Om dit samen met jou te gaan doen, om samen die verbinding te zoeken zodat je het zelf (weer) gaat voelen, vind ik het mooiste wat er is. 

Ik coach mensen die bewuster willen leven en die niet geleefd willen worden. Zodat er bewustwording komt van gedrag, lijf, patronen en behoeften.

Het resultaat is dat je in balans bent, dat je in je kracht staat en geniet van het leven.

Hart & Mind Paper Goods 
Hart & Mind paper goods is een collectie producten die door mijzelf bedacht en ontworpen zijn. Denk hierbij aan kaarten(sets), notebooks, planner, (verjaardags)kalender en een 56 Inspiratie Cards Set. 

Deze komen recht uit mijn hart en de boodschap die ik voor je heb varieert. Sommige maken je hard aan het lachen en anderen moedigen aan om er over na te denken. Met deze producten wil ik je even laten stilstaan zodat je daarna geïnspireerd weer in beweging komt. 

Hart & Mind Paper Goods collectie is te vinden in mijn webshop

Art Direction 
Als Art Director help ik zakelijke opdrachtgevers hoe je naar ideeën en concepten kunt komen. Met Design Thinking zetten we de gebruiker centraal en benaderen de problemen op een creatieve manier. Hierdoor coach ik  je naar nieuwe innovaties, producten of diensten. 

Het bedenken van concepten en ideeën is mijn vak. Door op een coachende manier vragen te stellen help ik de opdrachtgever naar nieuwe ‘out of the box’ ideeën. 

Er is nog zoveel meer te vertellen, maar dat doe ik graag met jou persoonlijk. Wil je meer weten over mijn manier van coachen of mijn producten, stuur mij dan een bericht. Dan hoop ik in de toekomst een kop thee met je te drinken.