Creatieve & Intuïtieve mindset

voor ondernemers & ZZP-ers

  • Merk je dat je passie ontbreekt en anderen het orgineler, leuker, beter doen dan jij?
  • Dat alles op de automatische piloot gaat waardoor er blinde vlekken ontstaan?
  • Raak je gedemotiveerd van continue NEE te horen?
  • Geen logica, details, analyses en controle meer (je linkerhersenhelft) maar vanuit vrijheid, passie en creativiteit (ja!! ook jij!!) 
  • Het grotere geheel zien en nieuwe wegen bewandelen ‘simpelweg” door bewuster je rechter hersenhelft te activeren en in te zetten in je ondernemerschap.

Heb je als ondernemer een behoefte om vanuit een bredere blik naar je onderneming te kijken en ook een frisse blik op oude zaken te krijgen? Of wil je makkelijker tot oplossingen komen waarbij je meer out of de box durft te gaan om met creatieve, originele ideeën te komen die bovendien authentiek zijn? 

Dan nodigen we van harte uit voor onze workshop “Creatief en intuïtief denken voor ondernemers”.  

WAT BIEDEN WE JE?
In 3 ochtenden dagen we je uit met een open creatieve blik te kijken: hoe verhoud ik mij tot mijn omgeving, tot mezelf, tot mijn onderneming en welke andere manieren zijn er nog meer om vooruit te bewegen in lijn waarvoor ik sta en wat ik graag doe.

Tijdens deze 3 ochtenden geven we je handvatten om:
• Andere paadjes te lopen
• Anders te kijken naar dingen; je opnieuw verwonderen
• Alles te bevragen en je oogkleppen af te zetten
• Out of de box te bewegen om gemakkelijker tot nieuwe inzichten te komen
• Niet te kopiëren maar vanuit inspiratie tot een authentieke oplossing komen
• Diverse technieken om je creativiteit aan te zetten en verder uit te dagen
• Op JOUW manier nieuwe kennis toe te passen

WAT LEVERT HET JE OP?
– Nieuwe inzichten op oude patronen,
– Scherper voor ogen hebben waarom je iets doet, hoe en voor wie 
– Bredere toepasbaarheid zien in je dienst of product
– Gemakkelijker schakelen naar nieuwe inzichten en oplossingen
– Een concreet nieuw concept voor jouw bedrijf

CREATIVITEIT CENTRAAL
Wij geloven dat je creativiteit op ieder moment van de dag ‘aan kan zetten’. En dat het mogelijk is dit proces een handje te helpen in een sneltreinvaart te brengen, zoals bewust de energie omhoog brengen, met meerdere mensen aan de slag gaan, uit je comfort zone stappen om tot nieuwe inzichten te komen en druk opvoeren op het creatieve proces.

Om deze reden kiezen we heel bewust voor 3 ochtenden kort en krachtig aan de slag te gaan met elkaar, waarbij we je uitdagen naar jezelf te kijken en te vertrouwen op het proces dat in gang wordt gezet. We geven je bovendien “food for thoughts & eyes” mee die je tijdens de volgende bijeenkomsten verder gebruikt om uiteindelijk tot een concreet en nieuwe oplossing te komen voor een vraagstuk dat je hebt ingebracht. 

WAAR, WANNEER, HOE?
Gedurende 3 uur gaan we praktisch aan de slag met diverse creatieve technieken en oefeningen waardoor je tot inzichten & ideeën komt die je concreet gaat uitwerken. Natuurlijk zorgen we tussendoor ook voor de innerlijke mens, want een creatief proces heeft wel goede brandstof nodig!

Dus… wil jij:

• Gemakkelijk toegang tot jouw eigen creativiteit 
• Wat meer vertrouwen op je onderbuik
• Concrete tools om sneller tot creatiever oplossingen te komen
• Meer authenticiteit vinden in jouw werk
• Met like minded ondernemers kennismaken
• En een eerste vraagstuk al uitwerken??

Meld je dan nu aan!

Waar wacht je nog op?!
Voor € 595,- (ex BTW) nemen we je mee in een proeverij van reflectie, brainstorm technieken en toepassingen. 

Voor vragen kan je altijd bellen of mailen. Of laat je verrassen en meld je nu direct aan via angelie@offbeat-concepts.nl of elsemarie@elsemariebos.nl.

WIE ZIJN WIJ:

Angelie Kaag: 
Angelie is een gepassioneerde & bezielde onderneemster die met hart & ziel werkt voor diverse bedrijven. Ze heeft indertijd Lilly’s Cupcakes van de grond af aan opgebouwd en naar een internationaal succes gebracht om uiteindelijk haar passie voor business concepting in samenwerking met andere ondernemers te volgen. Tegenwoordig begeleidt ze ondernemers in verander processen door de intrinsieke waarden en drive op passende wijze tot leven te brengen vanuit de behoefte van mens en organisatie.  Haar kracht zit hem in dat zij in no-time doorziet waar de pijn binnen het bedrijf zit en daar de tools en kennis voor heeft om dit aan te pakken. Ze raakt je diep van binnen zodat jij precies die stappen zet die jij te zetten hebt.

Else Marie Bos:
Else Marie is een creatieve en energieke duizendpoot die als designer een uitgebreide trackrecord heeft opgebouwd bij een aantal grote ondernemingen. Haar vormgeving kenmerken zich in een vrolijke en frisse to the point creaties, waarin ze met een knipoog uitdaagt verder te kijken. Een kracht die ze tegenwoordig ook inzet in haar studio voor persoonlijke groei en creativiteit. Een bloei- en groeiplaats waar ze als coach je op liefdevolle manier uitdaagt en toejuicht stappen te maken naar een diepere verbinding met jezelf.