Luisteren. Verbinden. Verdiepen.

‘Ik ben alleen maar met anderen bezig maar niet met mezelf.
‘Ik heb het gevoel dat ik het niet goed doe.’ 
Het lukt me niet om voor mezelf op te komen.
‘Ik ben mezelf kwijt.’
Ik weet niet wat ik wil.’
 

Zijn dit gedachten die jij vaak hebt?

En wil je liever:
• Rust en tijd voor mezelf.
Weer voelen. 
De controle weer terug. 
Voelen dat ik goed genoeg ben.
• Me zekerder voelen.

Je hoeft het niet alleen te doen. Het is wel zo dat jij degene bent die die stap naar beter kan maken. En dat kan best eng en lastig zijn. Om hulp vragen. Gun jezelf die stap, de stap om jezelf beter te leren kennen. Je bewust te worden van je eigen gedrag. En hoe fijn is het als iemand je hierbij helpt en support. 

Praktijk_Liggend_ZW

Dieper zakken in jezelf. Naar binnen, voelen wat er bij je leeft. Ontspanning toelaten. Ik leer je de verbinding met jezelf te maken.

In zachtheid gaan we zakken naar jouw gevoel. We maken verbinding met wat er bij jou speelt. Door jou precies die vragen te stellen die wellicht heel simpel lijken maar precies nodig zijn om verder te komen, ga je op onderzoek naar jezelf. Er zullen oefeningen zijn die je helpen jezelf, je gevoel en je gedrag beter te begrijpen. Ik voel aan wat er nodig is. 

Als coach ben ik jouw spiegel. Ik geef terug wat ik zie, wat ik voel, wat ik hoor. Daarmee ga jij aan de slag. Soms weet je het, voel je het, zie je het, soms nog niet. En dat is prima. Ik leer je naar jezelf te kijken, jezelf in elke vorm te omarmen. Zodat je echt die verbinding weer met jezelf voelt.

Een afspraak maken kan zowel online als in de studio of een combinatie van deze twee. De studio zit in Rotterdam Schiebroek aan huis. Het is een creatieve en fijne plek.

Je bent welkom, precies zoals je bent. 

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, stuur me gerust een mail of bel me.

Prijs:
1-op-1 coach sessie van 1,5 uur: 90 euro

Adres Studio:
Adrianalaan 205, 3053 ZC, Rotterdam