Wat goed dat je er bent. Welkom.

Je hebt je leven prima op de rit, leuke baan, fijne vrienden om je heen, een mooi gezin waar je van geniet. Toch zijn er momenten dat het niet helemaal lekker loopt. Dat de dingen niet gaan zoals je had gewild. Of je weet even niet hoe je het wel wilt. Je loopt vast op bepaalde dingen en weet niet wat je hiermee kan.

Je bent jezelf ergens kwijt geraakt en weet de weg niet meer terug.
 
Er gaan dingen door je hoofd als;
• Ik voel me niet goed genoeg.
• Ik hou rekening met alles en iedereen behalve met mezelf.
• Ik ga vaak over mijn grenzen heen.
• Ik moet het alleen doen.
• Ik vind het lastig grenzen te stellen.
 
Stel je voor dat je
• vanuit je eigen kracht beslissingen maakt
• uitkomt voor jouw behoefte
• blij bent met jezelf en blij bent met de keuzes die jij maakt
 
Durf jij naar jezelf te kijken, durf jij het aan om dingen te horen die je liever misschien niet wilt horen? Wil je je persoonlijk ontwikkelen, dan ben je hier op de juiste plek. En kun je je weg weer terug vinden of een nieuwe weg inslaan.
Praktijk_Liggend_ZW

Coachingstraject

HOE DOE IK MIJN WERK

Je hebt behoefte aan iemand die luistert naar je vraag, naar waar je tegenaan loopt. Dat je meer inzicht krijgt in waarom je doet zoals je doet. Dat je je persoonlijk kan ontwikkelen zodat je niet meer steeds hetzelfde gedrag inzet, en dat je ongewenste gevoelens plaats maken voor gewenste. 

Ik luister naar je, naar wat precies jij te vertellen hebt. Waar jij tegenaan loopt, waar jij meer richting nodig hebt. Ik ben de persoon waar je in vertrouwen dingen kunt vertellen. We maken verbinding. En door deze verbinding kunnen we gaan verdiepen. Op zoek naar wat jouw drijfveren zijn. Maar ook wat je tegenhoudt, en wat jij nodig hebt op dit moment. Hier vanuit komen we steeds beter bij jouw kern. Jouw kracht. Jouw leven. 

Wat ik doe in mijn coach werk is dat ik ruimte geef aan wat jij voelt. Het gevoel is zo iets krachtigs. Daar kan je zoveel mee en daar gaan we mee aan de slag. Er is ruimte voor jou. Het is jouw tijd. En ik help je om bij je gevoel te komen. Zodat jij de keuzes kan maken die jij wilt. Stap voor stap. 

De eerste stap is kennismaken met elkaar. Dat is gratis, in 30 minuten maken we kennis en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan zowel online als in de studio of een combinatie van deze twee. De studio zit in Rotterdam Schiebroek aan huis. Het is een creatieve en fijne plek.

Adres studio:
Adrianalaan 205, 3053 ZC, Rotterdam

Je bent welkom!